Op vrijdag 13 december jl. vond de jaarlijkse bijeenkomst van de Vrijwillige Hulpdienst plaats. De hulpdienst is bij vele bekent als “de kruimelschaar”.

Bijna 40 van de 50 vrijwilligers woonde de bijeenkomst in het wijksteunpunt “Bloemfontein”. Zo hadden de vrijwilligers de mogelijkheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en eens gezellig bij te praten. Ook tips en knelpunten passeerde de revue.

Een drietal vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. Mevrouw Riet Boerkamp werd door de voorzitter van de Hulpdienst, Francoise Kusters, gehuldigd van wegen haar 25 jarig jubileum als vrijwilliger, evenals de heer Johan Bosman. De heer Jans Hummel was helaas niet aanwezig maar krijgt een attentie vanwege zijn 25,5 jarig jubileum.

Een lekker drankje (aangeleverd door Slijterij Kooijer) werd vervolgd door een soepje, feestelijke salade en tenslotte een warme maaltijd, voorbereid en geleverd door groeten zaak Bouwmeester. Bij het verlaten van de bijeenkomst werden aanwezige door het bestuur verrast op een tegoedbon van “Bij Anne“  als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar.