De Klussendienst is een samenwerkingsproject met de Kruimelschaar Epe en  Koppel-Swoe(Welzijn & Ondersteuning Epe).

Het doel van de Klussendienst is om bij ouderen en gehandicapten in de gemeente Epe in en om het huis allerlei kleine klussen te doen. Deze Klussendienst is met name bedoeld voor hen, die financieel niet in staat zijn om een professioneel bedrijf in te huren.

Welke klussen?

Het gaat om kleine klussen die je bij het ouder worden niet meer zo gemakkelijk zelf doet of die je als gehandicapte niet kunt: het ophangen van gordijnen, het repareren van een lekkende kraan, het winter- of zomerklaar maken van de tuin.  Kortom allerlei uiteenlopende karweitjes, die niet meer dan een paar uurtjes werk kosten.

Welke klussen niet?

De Klussendienst neemt geen werkzaamheden aan, die een professionele aannemer, elektricien, loodgieter, schilder, timmerman of tuinman zou moeten doen.

Let wel: wie in een huurhuis woont kan voor veel werkzaamheden terugvallen op de verhuurder. In dat geval kunt u dus geen beroep doen op de Klussendienst.

 Wat kost de klussenman?

Voor de uitvoering van de klus betaalt u de klussenman een bijdrage van
€10,00. Vanzelfsprekend zijn ook de materiaalkosten voor uw eigen rekening. Als de klus geklaard is, rekent  u contant af met de klussenman.

Voor het uitvoeren van tuinklussen is ook een bedrag van €10,– verschuldigd. Dit bedrag rekent u contant af met de tuinman.

Wat moet u doen?

Wanneer u een klus voor de Klussendienst heeft kunt u met ons een afspraak maken en belt tussen 9.00 en 10.00 uur onze Hulpdienst (tel. 0578 – 574866).