Nieuws

0 Items

Hallo mensen die gebruik maken van de Vrijwillige Hulpdienst Vaassen

In verband met de restricties met betrekking tot het coronavirus is ons kantoor, Bloemfontein, voor onbepaalde tijd gesloten. De telefoon staat doorgeschakeld naar een van onze medewerkers. Bij elke hulpvraag wordt bekeken of we deze in behandeling kunnen nemen. De lopende afspraken met onze mensen worden zoveel mogelijk nagekomen. Bezoekjes en vervoer zullen op dit moment minder mogelijk zijn gezien de geldende gedragsregels. De telefooncirkel is nog steeds actief en eventuele boodschappen kunnen we misschien ook wel doen. We zetten deze dan bij u buitendeur. Heeft u behoefte aan een praatje dan zoeken we ook daar naar een oplossing. Mochten er nog andere zaken zijn waar u mee worstelt omdat u niet naar buiten kunt, laat het ons weten. In samenwerking met EpeDoet (Koppel-Swoe) zullen we dan bekijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Ook willen we alle medewerkers die allerlei hand en span diensten uitvoeren in deze lastige tijden namens de VrijwilligeHulpDienst Vaassen danken voor hun inzet er zijn een hoop mensen zijn geholpen geweest met uw inzet hoe klein dan ook.

KERSTBIJEENKOMST
Op vrijdag 14 december jl. hadden we wederom een gezellige Kerstbijeenkomst. Omdat de Hulpdienst dit jaar 45 jaar bestaat, werden de gasten getrakteerd op een lekker buffet van Groenteman Bouwmeester.

De heer Hendrik van Asselt ontving een cadeaubon vanwege zijn 12,5 jarig jubileum bij de Hulpdienst. Dhr. van Asselt fungeert nog steeds regelmatig als chauffeur bij de hulpdienst en is tevens vaste chauffeur 1x per week voor een rit naar Epe.

Als attentie ontvingen alle vrijwilligers een linnen tas met de opdruk “Vrijwillige Hulpdienst Vaassen al 45 jaar!!” met daarin een tegoedbon van slagerij Kroon en bakkerij Hagen.

Foto’s van deze bijeenkomst treft u op deze website aan onder het kopje “foto’s”. De foto’s zijn gemaakt door Hanneke van Meggelen van http://www.vaassenactief.nl

Een videofilmpje gemaakt door Hanneke van Meggelen is te bekijken via de volgende link https://youtu.be/mzQUE2g5sY4  Aanklikken is voldoende of als dat niet werkt kopiëren en plakken in je eigen webbrowser.

 

KOSTEN KLUSSEN

De regel is dat wij met klussen in en om het huis niet langer dan 2 uur bezig zijn en een onkostenvergoeding vragen van € 6,00. Dit geld is voor de vrijwilliger zelf en is bedoeld als onkostenvergoeding voor vervoer en gebruik van eigen apparatuur. Als een apparaat van de vrijwilliger kapot gaat moet hij dat zelf vervangen.

 

DE WEBSITE

De website wordt sinds januari 2019 onderhouden door Jo Pelders. Ik sta open voor copy, aan te leveren via de contactpagina of rechtstreeks via jo_pelders@hetnet.nl

 

 

 

 

 

Sorry, there are no blog posts to show.