Repair

 

Het Repair Café is een samenwerkingsverband van Koppel/SWOE, Kruimelschaar Epe en onze hulpdienst. Het RepairCafe vindt plaats op iedere tweede zaterdag van de maand van 09.30 -12.30 uur, behalve in de maanden juli en augustus. De locatie is wisselend in Oene, Epe, Emst en Vaassen. Voor meer informatie klikt u op http://www.koppelepe.nl of http://swoe-epe.nl

of 

https://www.facebook.com/repaircafeepe/

Het team staat dan ’s ochtends voor u klaar om u te helpen met het repareren van uw kapotte spullen.

Ook word er oud gereedschap ingezameld worden voor ‘Gered Gereedschap’. Gereedschap dat kan helpen bij het inrichten van technische scholen en het ondersteunen van startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Tevens worden er inktcartridges, toners en oude mobieltjes ingezameld voor stichting AAP. Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. AAP kan met de opbrengst van deze inzamelingsacties een groot deel van haar dagelijkse kosten dekken. Heeft u nog oud maar goed gereedschap, een oud mobieltje, of een lege printercartridge liggen? Neem het mee en lever het in!

PLANNING REPAIR CAFE 2019

Voor de zomervakantie, juli en augustus, is er in Epe nog 1 keer een repaircafe, met als thema “Koor”. De thema’s van de laatste vijf repaircafes van 2019 zijn op dit moment nog niet bekend.

08 juni                    Burgerenk          Epe

07 september        Pleinmarkt         Epe

14 september        Hezebrink          Emst

12 oktober             Kulturhus           Oene

09 november        Bloemfontein     Vaassen

07 December        Burgerenk           Epe

 

Het repaircafe wordt gehouden op de zaterdagmorgen van 09.30 tot 12.30 uur.

Laatste aanbieding voor reparatie sluit om 12.00 uur.

Tot zien op het repaircafe!! 

 

 

 

 

 

 

repaircafe gemeente epe